Disclaimer

ICreative bv is de grootste speler in Nederland op het gebied van digitale factuurverwerking, e-procurement, expense management, budgettering en e-invoicing. ICreative vertegenwoordigt onder andere de marktleidende producten van Basware en Kofax voor het scannen en digitaal routeren (workflow) van inkoopfacturen. Het doel van het ter beschikking stellen van informatie op deze website is het verstrekken van informatie rondom eFacturatie.

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van ICreative. ICreative streeft naar het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten, onder welke benaming dan ook, worden ontleend. ICreative kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website.

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door/voor derden worden onderhouden/ter beschikking worden gesteld. ICreative kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op deze websites en/of pagina's.

Meer informatie over ICreative vindt u op www.icreative.nl