Uw taal / Your language:
Nederlands
|
Engels
|
French

UWV


Welkom op de door ED ingerichte webpagina voor UWV

UWV is de voorloper op het gebied van e-facturatie binnen de overheid. Al een aantal jaar wordt binnen UWV gebruik gemaakt van een scan- en workflowoplossing om facturen te scannen en om deze vervolgens intern te distribueren. UWV gaat  nu ook digitale facturen van haar leveranciers ontsluiten.

De projectgroep e-facturatie van het ministerie van Economische Zaken heeft aangegeven dat in 2010 tien procent van alle voor de overheid binnenkomende facturen elektronisch moeten worden verwerkt. De overheid zet hiervoor een digitale brievenbus in: Digipoort.

Digipoort heeft UBL 2.0 als standaardformaat voor elektronische facturen. EasyDistribution kan u adviseren en ondersteunen in het aansluiten op Digipoort.

Tegelijk met het invoeren van e-facturatie controleert UWV of uw bedrijfsgegevens correct in de administratie staan. Daarom helpt het als u zich registreert, ook als u op dit moment nog geen mogelijkheden zou hebben op het gebied van eFacturatie.

Het aantal stappen is minimaal, de registratie kost u minder dan een minuut.

En als extra voordeel: via het aangemaakte account kunt u ook andere klanten/leveranciers zoeken om uw mogelijkheden op het gebied van e-facturatie duidelijk te maken.

Geef hieronder uw referentienummer in, deze staat vermeld in de brief.

Uw referentienummer:

Gegevens controleren