Uw taal / Your language:
Nederlands
|
Engels
|
French

Pearle


ICreative Webinar

Welkom op de ED webpagina van Pearle Benelux. Pearle Benelux is de overkoepelende organisatie van onder meer de Brilmij Groep, Pearle Belgium en The Vision Factory. De laatste tijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van eFacturatie. Pearle Benelux wil hier graag deelgenoot van zijn en gaat door het gebruik maken van eFacturatie nog efficiënter werken. Binnen Pearle Benelux word gebruik gemaakt van een scanoplossing om de facturen te scannen en vervolgens intern te distribueren.

Om kosten, tijd én het milieu te sparen is het nu mogelijk om facturen digitaal naar de entiteiten van Pearle Benelux te verzenden. Indien u facturen stuurt naar Pearle Benelux dan kan dit nu per e-mail. Op deze website worden alleen uw voorkeuren geregistreerd, de website dient daarbij niet als facturenportaal. Wij maken van de gelegenheid gebruik om te controleren of alle bedrijfsgegevens correct zijn geadministreerd.

Het aantal stappen van de registratie is minimaal, de registratie kost u minder dan een minuut. Via de aangemaakte account kunt u bovendien ook andere klanten/leveranciers zoeken om uw mogelijkheden op het gebied van eFacturatie kenbaar te maken. Indien u vragen heeft dan kunt u deze aan Kevin Verlangen stellen via pearle@easydistribution.nl of via +31(0)318-493154.

Deelnemende entiteiten Pearle Benelux

Brilmij Groep B.V.           NL805357233B01
Pearle Belgium N.V.       BE 424.735.977
The Vision Factory         NL002551317B01

Uw referentienummer:

Gegevens controleren