Uw taal / Your language:
Nederlands
|
Engels
|
French

Webpagina Stork Technical Services (STS)


ICreative Webinar

Stork Technical Services (STS) maakt per heden gebruik van scan- en workflowoplossingen om inkomende facturen te verwerken. STS heeft hier de eFacturatie-oplossing ‘ED Ontvangt’ aan toegevoegd om het proces nog efficiënter te laten verlopen.

Met behulp van ED Ontvangt kunnen facturen in diverse formaten per e-mail worden ontvangen. STS ondersteunt hierbij standaard de volgende formaten:

  • UBL 2.0-XML *
  • HR-XML *
  • PDF

* Bij XML formaat geniet het de voorkeur om ook nog de PDF factuur bij te voegen, waarbij dan voor dezelfde factuur de bestanden dezelfde naam moeten krijgen om verwerking zo efficiënt mogelijk te maken. Daarnaast verzoeken wij om voor elke factuur een aparte PDF aan te maken, en dus niet meerdere facturen in 1 PDF bestand samen te voegen. Eventuele factuur bijlagen graag wel toevoegen aan dezelfde PDF als de factuur.

Uw referentienummer:

Gegevens controleren
ICreative Webinar

Registratie e-Facturatie mogelijkheden

STS wil graag van haar leveranciers weten op welke wijze facturen door hen kunnen worden aangeleverd. In het kader hieronder kunt u uw referentienummer invullen dat in de door u ontvangen brief staat vermeld . Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u uw eFacturatie-voorkeuren kenbaar maken. Indien u (nog) geen eFacturatie-mogelijkheden heeft, vragen wij u vriendelijk om dit toch kenbaar te maken.

Het aantal stappen is minimaal; de registratie kost u minder dan een minuut! Mocht u vragen hebben over de registratie, geen referentienummer ontvangen hebben of enige hinder ondervinden bij het aanmelden dan kunt u contact opnemen met Kevin Verlangen van EasyDistribution. Dat kan per e-mail STS@easydistribution.nl of telefonisch op +31(0)318-493154.

En als extra voordeel: via het aangemaakte account kunt u ook andere klanten/leveranciers zoeken om de mogelijkheden op het gebied van eFacturatie te bekijken en direct afspraken te maken!


TIPS & TRICKS


1. Toevoegen PDF bij XML formaat.
Bij XML geniet het de voorkeur om ook nog de PDF factuur bij te voegen.

2. XML+PDF bestand voor dezelfde factuur.
In geval van een XML+PDF moeten, voor dezelfde factuur, beide bestanden dezelfde bestandsnaam hebben.  Indien verschillende bestandsnamen, dan zullen bestanden als zijnde verschillende facturen verwerkt worden. 

3. Meerdere facturen niet in 1 PDF.

Indien meerdere facturen, dan voor elke factuur een aparte PDF aanmaken en dus niet meerdere facturen in 1 PDF bestand samenvoegen, maar als losse PDF bestanden opnemen. 

4. Factuurbijlagen wel toevoegen aan factuur PDF bestand.
Indien er bijlagen bij factuur moeten worden gevoegd, dan deze toevoegen aan het zelfde factuur PDF bestand en dus niet als losse PDF, of ander bestandformaat toevoegen. 

5. Niet toegestane bestandsformaten worden als SPAM gemerkt.
Andere bestandformaten dan PDF, HR-XML en UBL2.0XML worden als zijnde SPAM verwerkt.