Uw taal / Your language:
Nederlands
|
Engels
|
French

eFacturatie campagne Firma de Rijke


ICreative Webinar

Welkom op de ED webpagina van Firma De Rijke.

De laatste tijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van e-Facturatie. FirmaDe Rijke wil hier graag deelgenoot van zijn en gaat door het gebruik van e-Facturatie nog efficiënter werken. Binnen Firma De Rijke wordt gebruik gemaakt van een scan en workflowoplossing om facturen + bijlage(n) te scannen en vervolgens te verwerken.

Om kosten, tijd én het milieu te sparen is het nu mogelijk om facturen + bijbehorende bijlage(n) digitaal naar Firma De Rijke te e-mailen. Op deze website worden alleen uw voorkeuren geregistreerd, de website dient daarbij niet als facturenportaal.

Na het registreren kunt u aangeven welke digitale formaten u kunt versturen: voorbeelden zijn UBL 2.0, HR-XML en/of PDF. Het aantal stappen van de registratie is minimaal, de registratie duurt minder dan een minuut.

Wanneer u een factuur per e-mail in PDF formaat opstuurt dan is het zaak dat deze PDF uit één bestand bestaat namelijk de factuur en de bij deze factuur behorende bescheiden. Dit betekent dat bijv. pagina 1 en 2 van de PDF de daadwerkelijke factuur is en de verdere pagina’s (zoals bijv. orderbevestigingen en CMR documenten) de bijlage(n) behorende bij die specifieke factuur. Een mail bericht kan echter wel uit meerdere PDF bestanden bestaan (meerdere facturen).

Voor uw referentienummer neemt u contact op met De Rijke via creditor@derijke.com

Tevens kunt u ons telefonisch bereiken via: 0181-654261

Uw referentienummer:

Gegevens controleren