Uw taal / Your language:
Nederlands
|
Engels
|
French

Hertel eFacturatie campagne


Welkom op de ED webpagina voor Hertel.

Het laatste jaar wordt er veel gesproken over eFacturatie, Hertel wil nog efficiënter gaan werken en doet dit met eFacturatie. Al enige tijd wordt binnen Hertel gebruik gemaakt van een scanoplossing om facturen te scannen en vervolgens intern te distribueren.

Met behulp van ED Ontvangt kunnen wij facturen in diverse formaten ontvangen. Het blijft mogelijk facturen op papier te versturen, maar om kosten, tijd én het milieu te besparen is het nu mogelijk om dit elektronisch te doen. Indien u facturen stuurt naar Hertel dan kan dit rechtstreeks per e-mail.
Wij maken van de gelegenheid gebruik om te controleren of alle bedrijfsgegevens correct zijn geadministreerd.

Het aantal stappen van registratie is minimaal, de registratie kost u minder dan een minuut. Vul uw unieke nummer in het kader in zoals deze vermeld staat in de brief en u kunt inloggen.

Via het aangemaakte account kunt u bovendien ook andere klanten/leveranciers zoeken om uw mogelijkheden op het gebied van eFacturatie kenbaar te maken. Indien u vragen heeft dan kunt u deze per e-mail stellen via hertel@easydistribution.nl.

Binnen dit project is alleen de entiteit Hertel bv betrokken. Op dit moment ondersteund Hertel de volgende formaten als digitale factuur: PDF, HR-XML en UBL 2.0.

Uw referentienummer:

Gegevens controleren